Etter en helg preget av nye fordømmelser av nettdebatten og påstander om nordmenns muslimhat

Hvis de som stadig beklager seg over folkets ondskap og stupiditet virkelig mener det står så fryktelig til, og ikke overdriver med vilje for å undestøtte egen standpunkter, har de også en plan for hvordan det skal bli bedre?

Eller skal vi bare stenge nettdebatten, skjelle ut «mobben», straffe fildelerne, stønne enda høyere og satse på at hegemoniet iallfall holder i vår levetid?

Reklamer

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Etter en helg preget av nye fordømmelser av nettdebatten og påstander om nordmenns muslimhat

  1. Jeg må innrømme at jeg som retorisk knep kan ha latt falle en og annen kommentar til mine (daværende) røde venner om at både (daværende) Sovjetunionen og Øst-Tyskland nok ville sett med milde øyne på asylsøknader fra overbeviste kommunister som ikke lenger ser seg tjent med å leve i demokratiske og sosialdemokratiske Norge.

    Jeg forbeholder meg stadig retten til å slippe en slik retorisk vulgaritet til de som lengter etter diktaturet. Også overbeviste islamister.

    Men de fleste av oss vet utmerket forskjellen på muslimer og islamister, som vi vet forskjellen på medlemmer av Ku Klux Klan og amerikanere generelt.

    Mange av oss klarer å både være for frihet til å bære hijab (også i Politiet) og samtidig angripe islamistene med samme retoriske nødeløshet som angriper vi andre antidemokratiske og antiliberale krefter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s